Haemme prosessiautomaatioryhmään instrumenttien käyttöönottajaa

Työtehtävääsi kuuluu varmistaa projektitoimituksiimme sisältyvien laitteiden oikea asennus ja toiminnallisuus niiden käyttökohteessa kotimassa ja ulkomailla. Käyttöönotto sisältää mahdollisesti myös asiakkaan henkilökunnan koulutusta ja perehdytystä tyypillisimpiin huoltotoimenpiteisiin. Olet avainasemassa huolehtimassa toimitustemme viimeisen vaiheen toteuttamisesta ja vaikutat toiminnallasi asiakkaille muodostuvaan kokonaiskuvaan yrityksestämme. Alueenasi tulee olemaan koko Suomi ja satunnaisesti myös käyttöönotot kansainvälisissä projekteissamme ympäri maailman. Asemapaikkasi on yrityksemme pääkonttorilla Helsingin Konalassa. 

Asiakkaitamme ovat muiden muassa voimalaitosten ja sellutehtaiden pääkomponentteja valmistavat yritykset sekä loppukäyttäjät kuten esimerkiksi voimalaitokset ja sellutehtaat. Tyypilliset toimituksemme sisältävät laitteita sooda- tai voimakattilan poltonhallinnan ratkaisuihin, jotka sisältävät sytyttimiä, liekinvartijoita, tulipesäkameroita ja kehittyneempää lämpötilamittaustekniikkaa. Toinen esimerkki ratkaisukokonaisuuksistamme ovat sellutehtaan meesauunin mittaukset, jotka sisältävät pintalämpötilaskannereita, kameratekniikkaa sekä tähän kokonaisuuteen sisältyvää ohjelmistotekniikkaa. 

Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina, ja siksi odotamme sinulta myyvää asennetta ja kykyä ottaa vastuuta isompien laitekokonaisuuksien toiminnasta. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus ja olet mielellään joko aikaisempien tehtäviesi tai harrastusten kautta ollut tekemisissä myös mekaanisten komponenttien asennusten kanssa. Lisäksi toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja uteliaisuutta Sintrolin toimialaa kohtaan sekä halua kehittää palveluamme asiakkaidemme ehdoilla. Työssäsi tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja, sujuvaa englannin kielen osaamista ja matkustushalukkuutta, joskus hyvinkin eksoottisiin kohteisiin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, hyvät työkalut ja työsuhde-edut sekä kannustavan työyhteisön. Olemme kiinnostuneita sinun kehittymisestäsi ja menestyksestäsi, ja sen varmistamiseksi kokeneemmat kollegasi auttavat sinut hyvään alkuun valmiiksi rakennettujen asiakkuuksien kautta. Meille on tärkeää kuunnella uusia ideoita ja kehitysehdotuksia, joten saamaasi asiakaspalautetta käytetään aktiivisesti oman toimintamme kehittämiseen. Tule siis meille hommiin! 

Lisätietoja antaa prosessiautomaatioryhmän päällikkö Sami Lehtonen, puh. 044 365 4482.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.1.2022 mennessä Minnalle osoitteeseen minna.karkkainen@sintrol.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa töihin Sintrolille!