Sintrol hakee Tuotepäällikköä / Ryhmäpäällikköä

Sintrol hakee Tuotepäällikköä / Ryhmäpäällikköä vastaamaan analysaattoreiden sekä turvatuotteiden ja palveluiden myynnistä Suomessa.

Tehtävänkuva:

Tehtävässä edustat Sintrol Analyzer sekä Sintrol Safety tuoteryhmiä ja palveluita. Pääpaino on ennen kaikkea kaasu- ja päästömittausjärjestelmissä ja sovelluksissa, sekä niiden kokonaisvaltaisessa ratkaisujen toimittamisessa. Huolehdit olemassa olevista asiakkuuksista sekä kasvatat alueesi tulosta aktiivisella ja asiantuntevalla otteella. Asiakaskuntasi koostuu prosessiteollisuuden yrityksistä, minkä lisäksi olet tiiviisti yhteydessä muihin sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin Suomessa ja ulkomailla. Kehität ja koordinoit samalla tytäryhtiöiden ja emoyhtiön analysaattoriosaamista.

Lopullinen tehtävänkuva ja vastuu määritellään yhdessä, henkilön taustan ja kiinnostuksen mukaan. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöskentelystä, olet saanut positiivista palautetta ihmisjohtamisen taidoista tai haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi Ryhmäpäällikkönä, vastaat lisäksi tiimisi budjetista sekä tuloksesta.

Yleistä:

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on vahva kokemus teollisuudesta, esimerkiksi prosessi-, kemian- tai ympäristötekniikan osa-alueilta. Kaasu- ja päästömittausjärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Työssä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, eli toivomme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Tarvitset sujuvaa englanninkieltä kommunikoidessasi ulkomaalaisten päämiesten kanssa. Olet sitoutunut sekä pitkäjänteinen ja johdat itsenäisesti omaa työskentelyäsi. Osaat motivoida itseäsi sekä muita, sekä haluat kehittyä Suomen asiantuntevimmaksi analysaattorimyyjäksi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan myynnin ja teknisen puolen tuen. Myyntialueesi on koko Suomi.

Tarjoamme Sinulle:

  • menestyvän ja kansainvälisen suomalaisyrityksen työnantajaksesi
  • alansa johtavat tuotteet
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan tehtävänkuvaan sekä mahdollisuuden esimiestyöhön
  • asiantuntevan organisaation tueksesi
  • kilpailukykyiset edut ja palkkauksen

Odotamme sinulta:

  • kokemusta ja näyttöjä vaativasta ratkaisu-/projektimyynnistä
  • teknistä koulutustaustaa (DI/AMK)
  • sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa
  • sitoutuneisuutta ja yrittäjähenkisyyttä
  • matkustusvalmiutta Suomessa

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi viimeistään 29.10.2015. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.empore.fi/tyopaikat 29.10.2015 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Laura Järvinen, puh. +358 40 670 0316 tai sähköpostitse laura.jarvinen@empore.fi.