Sintrol juhlii merkkivuottaan

Sintrol Oy täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Helsingissä kahden hengen yrityksenä vuonna 1975 aloittanut Sintrol on vuosien varrella laajentunut Suomen lisäksi Venäjälle, Kazakstaniin ja Ukrainaan. Sintrolilla on toimipisteet myös Kiinassa ja Intiassa sekä henkilöstöä yli 60. Yksityisessä omistuksessa oleva Sintrol on tänä päivänä merkittävä yhteistyökumppani Suomessa monelle teollisuus- ja konepajayritykselle.

Venäjällä Sintrol aloitti vuonna 2007. Alusta asti toimintaamme Suomessa ja tytäryhtiöissä ovat ohjanneet yhtiön alkuperäiset, Sintrolin perustajan Mauri Sinervän luomat arvot eli Asiakkaan hyvinvointi, Yhteistyö ja Tuloksellisuus. Sintrolin tytäryhtiöt ovat omalta osaltaan tuoneet konserniin lisää taloudellista vakautta ja erityisosaamista liiketoiminnan eri osa-alueille.

Tarkasti mitattuna – 40 vuotta täyttävä Sintrol on edelleen innovatiivinen prosessi-ja automaatioteollisuus-alan yritys, joka katsoo rohkeasti tulevaisuuteen. Suuntaamme sinne luottavaisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Karl Ehrström
Toimitusjohtaja
Sintrol Oy