Tuotekategoria: Permeaatioanalysaattorit

Elintarviketeollisuuden pakkauksiin ja elektroniikkateollisuuden korttien kalvoihin kohdistuu suuri määrä vaatimuksia, erityisesti tuotteen säilyvyyden ja korroosion osalta. Nykyaikainen permaatioanalysaattori auttaa tässä tehtävässä sekä laboratoriossa että tuotantolinjalla valmistettavan tuotteen laadun varmistuksessa. Permeaatioanalysaattorilla voidaan tutkia kehittettyjä materiaaleja sekä pakkauksia.

Sintrol tarjoaa täydellisen valikoiman Ametek Moconin mittauslaitteita hapen, vesihöyryn ja hiilidioksidin siirtonopeuden testaamiseen. Olemme ainoa yritys Suomessa, jonka kautta saat sekä laitteet että laitehuollot. Voimme myös suorittaa laitteidesi asennuksen ja käyttöönoton paikan päällä asiakkaan tiloissa. Vuosittaiset validoinnit ja sertifioitu laadunhallintajärjestelmät vaativat usein ennaltaehkäiseviä huolto- tai kalibrointitoimenpiteitä, joten ennakoiva huolto varmistaa optimaalisen käytettävyyden ja tarkkuuden laitteellesi.

Hiilidioksidin permeaation analysointi

Moconin hiilidioksidin läpäisynopeuden (CO2TR) analysaattorit tarjoavat laajan valikoiman hiilidioksidin läpäisevyyden testausominaisuuksia monenlaisissa tuotteissa, materiaaleissa ja sovelluksissa. PERMATRAN-C-analysaattori tarjoaa nopeat tulokset tutkimus- ja kehitysohjelmien ohjaamiseksi tai tehokkaan laadunvalvonnan tukemiseksi aina yksikerroksisista monikerroksisiin kalvotyyppeihin, pulloihin ja sulkimiin.

Hapen permeaation analysonti

Mocon hapenläpäisytestausanalysaattori on tunnustetu alan johtavaksi ratkaisuksi jo yli 50 vuoden ajan, ja ne ovat perusta monille globaaleille permeaation testausstandardeille, kuten ASTM D3985. Laaja OX-TRAN® analysaattorisarja edustaa vuosikymmenien teknistä johtajuutta ja jatkuvaa innovaatiota yhdessä asiakkaiden, jakelijoiden ja instituutioiden kanssa. OX-TRAN-analysaattoriperhe tarjoaa ratkaisun melkein mihin tahansa hapensiirtonopeuden (OTR) testaustarpeesen arkeista tai sulkukalvoista kaiken tyyppisiin pakkauksiin, pulloihin ja muuhun.

Vesihöyryn permeaation analysointi

Mocon vesihöyrysiirtonopeuden (WVTR) läpäisyanalysaattorit tarjoavat laajan valikoiman WVTR-testausominaisuuksia useimpiin tuotteisiin ja materiaaleihin. PERMATRAN WVTR-analysaattorit, joita kutsutaan myös kosteudenhöyrynsiirtonopeuden (MVTR) analysaattoreiksi, yhdistävät tarkan lämpötilan ja kosteuden säädön kestävillä, erittäin herkillä antureilla, jotka tarvoavat äärimmäisen tarkan tuloksen ja soveltuvuuden eri sovelluksiin: lukuisat kalvotyypit, päällysteiset paperit ja synteettiset substraatit elintarvike- ja juomateollisuudessa, sekä kapseloidut sähkökomponentit, rakennusmateriaalit, lääkinnälliset laitteet ja muita.