Tuotekategoria: Prosessimittaukset ja automaatio

Prosessisuureiden mittaaminen on avain tuotannon ja laadun tehokkaaseen hallintaan

Sintrolin myynti ja huolto toimivat tiiviissä yhteistyössä laitevalmistajien kanssa ja näin pystymme tarjoamaan sovellukseen ja prosessiin parhaiten soveltuvat ratkaisut sekä huolehtimaan niiden toiminnasta koko elinkaaren ajan. Edustamiemme tuotteiden valmistajat ovat kansainvälisiä yrityksiä, joiden laajat myynti- ja tukiverkostot tarjovat asiantuntija-apua menivätpä myymämme laitteet mihin päin maailmaa tahansa. Pitkäjänteiset päämiessuhteemme, jopa vuosikymmeniä jatkuneet, luovat toiminnallemme vankan pohjan.

Sintrolin edustamia prosessimittaus- ja automaatiolaitteita käyttämällä voidaan tuotantoa hallita aina raaka-aineen käsittelystä lopputuotteen varastointiin asti. Teemme jatkuvaa taustatyötä varmistaaksemme tuotevalikoimamme kattavuuden prosessiteollisuuden tarpeisiin.

Useat valikoimamme prosessimittauslaitteet sekä automaatiokomponentit täyttävät palo- ja räjähdysvaarallisissa olosuhteissa vaadittavat sertifioinnit, sekä muita prosessin turvallisuuden vuoksi vaadittavia hyväksyntöjä kuten SIL- standardi tai elintarviteollisuuden hygieniavaatimukset.

Emme tyydy toimimaan pelkkänä laitetoimittajana, vaan tarjoamme edustamillemme laitteille myös suunnittelu-, käyttöönotto-, huolto- ja koulutuspalveluja. Osaamisemme riittää myös räätälöityjen sovellusten suunnitteluun ja rakentamiseen.