Tuotekategoria: Paine

Paineen mittaus, kuten lämpötilakin, on yksi yleisimpiä prosessimittauksia. Sintrolin tuotteilla voidaan kattaa painemittaustarpeet aina perusmittauksista aggressiivisten nesteiden ja kaasujen painemittauksiin.

PMC

VL 2000 lähetin

Versaline VL 2000 on upotettava, erityisesti jätevesien ja pumppausasemien paine- ja pinnanmittaussovelluksiin suunniteltu lähetin.
PMC

VL 3000 lähetin

Versaline VL 3000 on upotettava, erityisesti pohja- , jäte- ja meriveden paine, syvyys- ja pinnanmittaussovelluksiin suunniteltu lähetin.
PMC

VL4000 lähetin

Versaline VL 4000 on upotettava, erityisesti pohja- , jäte- ja meriveden paine-, syvyys- ja pinnanmittaussovelluksiin suunniteltu lähetin.
PMC

PT/EL CV painelähetin

PT/EL CV- sarjan sähköiset painelähettimet soveltuvat erityisesti paineen- ja pinnanmittaussovelluksiin joissa mittalaitteen tukkeutuminen voi olla ongelmana.
PMC

MIN PT/EL CV painelähetin

MIN PT/EL CV on pienikokoinen sähköinen painelähetin. Rakenteensa ansiosta painelähetin asettuu 2″ ja sitä suurempien putkien seinämän tasalle, joten se ei häiritse virtausta eikä kerää likaa.
PMC

SMT PT/EL CV painelähetin

SMT PT/EL CV- sarjan älykkäät sähköiset painelähettimet yhdistävät lämpötilakompensoinnilla varustetun kapasitiivisen painemittauksen sekä HART- yhteensopivan elektroniikan.
PMC

SMT PT/EL TH painelähetin

SMT PT/EL TH- sarjan paikallisnäytöllä varustetut älykkäät sähköiset painelähettimet yhdistävät lämpötilakompensoinnilla varustetun kapasitiivisen painemittauksen sekä HART- yhteensopivan elektroniikan.
PMC

PT/EL TH painelähetin

PT/EL TH- sarjan kytkentäkotelolla varustetut sähköiset painelähettimet soveltuvat erityisesti paineen- ja pinnanmittaussovelluksiin joissa mittalaitteen tukkeutuminen voi olla ongelmana.