SINTROL Sintrol – mittaamisen johtava asiantuntija

Sintrol tarjoaa asiakkailleen alan johtavaa asiantuntemusta sekä tunnettujen valmistajien mittauslaitteet ja analysaattorit. Suomalaisen Sintrolin asiantuntemus kattaa teollisuuden mittaamisen koko kentän. Me tiedämme miten mittaaminen nostaa yrityksen tuottavuutta ja osaamme tarjota parhaan ratkaisun.

Sintrol tarjoaa elinkaaripalveluita ja ratkaisuja analysoinnin, prosessimittauksen, automaation, poltonohjauksen, laadunvarmistuksen, tarkastuksen, NDT:n ja pölynmittauksen tarpeisiin.

Asiakkaina Sintrolilla on merkittävimmät teollisuus- ja konepajayritykset. Arvostettujen tuotemerkkien ja järjestelmien toimittajaan luotetaan. Sintrolin suhteet päämiehiin ovat vuosikymmenten mittaisia, sillä laitevalmistajat arvostavat alan vahvaa osaajaa.

Pitkät asiakassuhteet ovat tuloksellisen yhteistyön perusta. Laite- ja järjestelmäratkaisut ja -valinnat syntyvät yhteistyössä asiakkaan kanssa perinpohjaisten selvitysten tuloksena. Sintrol tarjoaa asiakkailleen laitteiden ja järjestelmien asennuksen, käyttökoulutuksen, etätuen ja huollon palvelut. Yritys tukee asiakasta prosessinhallinnassa laitteen koko elinkaaren ajan.

Sintrolin edelläkävijyyttä todistaa myös oma tuotekehitys. Sintrolin kehittämät innovatiiviset pölymittarit ja pölymittarijärjestelmät ovat alansa teknisiä edelläkävijöitä koko maailmassa. Sintrolin hiukkaspitoisuusmittareita myydään maailmanlaajuisesti eri teollisuuden kohteisiin.

Pääkonttorimme on Helsingissä ja meillä on myös toimipisteet Delhissä, Pekingissä ja Tokiossa. Henkilöstön määrä on n. 50 henkilöä ja liikevaihto noin 14 M euroa.

ISO 9001

Sintrol Oy:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Sertifiointiin sisältyvä toiminta: erityisosaamista vaativien mittaus-, analysointi- ja testausratkaisujen suunnittelu, valmistus, markkinointi, myynti ja huolto.

Luotettava kumppani

Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa. Raportti päivitetään vähintään kahden kuukauden välein ja kunnossa oleva raportti sisältää aina kaikki vaaditut asiakirjat kuten:

  • Verotodistuksen
  • Kaupparekisteriotteen
  • Todistuksen eläkevakuutusmaksuista
  • Selvityksen sovellettavasta työehtosopimuksesta
  • Selvitys yrityksen merkitsemisestä ennakkoperintä-, työnantaja- sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin
  • Tapaturmavakuutustodistuksen

Mene sivustolle www.tilaajavastuu.fi ja kirjaudu sisään Raportit –palveluun. Palvelusta voit hakea maksuttomat Luotettava Kumppani –raportit. Palvelu vaatii rekisteröitymisen ja se on ilmaista. Raportit-palvelu on avoinna arkisin klo 8:00-19:00 (kaupparekisterin aukioloaikoina).