SINTROL Sintrol – mittaamisen johtava asiantuntija

Sintrol tarjoaa asiakkailleen alan johtavaa palvelua ja asiantuntemusta sekä maailman parhaiden valmistajien mittauslaitteet ja analysaattorit. Suomalaisen Sintrolin asiantuntemus kattaa teollisuuden mittaamisen koko kentän. Sintrol tietää, miten mittaaminen nostaa yrityksen tuottavuutta ja osaa tarjota parhaan ratkaisun.

Sintrol toimittaa elinkaaripalveluita ja ratkaisuja analysoinnin, prosessimittauksen, automaation, poltonohjauksen, laadunvarmistuksen, tarkastuksen, NDT:n ja pölynmittauksen tarpeisiin.

Asiakkaina Sintrolilla on merkittävimmät teollisuus- ja konepajayritykset. Arvostettujen tuotemerkkien ja järjestelmien toimittajaan luotetaan. Sintrolin suhteet päämiehiin ovat vuosikymmenten mittaisia, sillä laitevalmistajat arvostavat alan vahvaa osaajaa.

Pitkät asiakassuhteet ovat tuloksellisen yhteistyön perusta. Laite- ja järjestelmäratkaisut ja -valinnat syntyvät yhteistyössä asiakkaan kanssa perinpohjaisten selvitysten tuloksena. Sintrol tarjoaa asiakkailleen laitteiden ja järjestelmien asennuksen, käyttökoulutuksen, etätuen ja huollon palvelut. Yritys tukee asiakasta prosessinhallinnassa laitteen koko elinkaaren ajan.

Sintrolin edelläkävijyyttä todistaa myös oma tuotekehitys. Sintrolin kehittämät innovatiiviset pölymittarit ja pölymittarijärjestelmät ovat alansa teknisiä edelläkävijöitä koko maailmassa. Sintrolin hiukkaspitoisuusmittareita myydään maailmanlaajuisesti eri teollisuuden kohteisiin.

Pääkonttorimme on Helsingissä ja meillä on myös toimipisteet Joensuussa, Lappeenrannassa, Delhissä ja Pekingissä. Tytäryhtiöt sijaitsevat Venäjällä ja Ukrainassa. Henkilöstön määrä on n. 60 henkilöä ja liikevaihto noin 15 M euroa.

Historia

Sintrol aloitti toimintansa Helsingissä kahden hengen yrityksenä vuonna 1975. Yksityisessä omistuksessa oleva Sintrol on laajentunut Suomen lisäksi myös kansainvälisesti vuosien varrella. Venäjällä Sintrol on toiminut jo yli 10 vuotta, vuodesta 2007.

Alusta asti toimintaamme Suomessa ja tytäryhtiöissä ovat ohjanneet yhtiön alkuperäiset, Sintrolin perustajan Mauri Sinervän luomat arvot eli asiakkaan hyvinvointi, yhteistyö ja tuloksellisuus. Sintrolin tytäryhtiöt ovat omalta osaltaan tuoneet konserniin lisää taloudellista vakautta ja erityisosaamista liiketoiminnan eri osa-alueille.

Yli 40-vuotias Sintrol on edelleen innovatiivinen prosessi-ja automaatioteollisuus-alan yritys, joka katsoo rohkeasti tulevaisuuteen. Suuntaamme sinne luottavaisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Karl Ehrström
Toimitusjohtaja
Sintrol Oy

ISO 9001

Sintrol Oy:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Sertifiointiin sisältyvä toiminta: erityisosaamista vaativien mittaus-, analysointi- ja testausratkaisujen suunnittelu, valmistus, markkinointi, myynti ja huolto.

Luotettava kumppani

Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa. Raportti päivitetään vähintään kahden kuukauden välein ja kunnossa oleva raportti sisältää aina kaikki vaaditut asiakirjat kuten:

  • Verotodistuksen
  • Kaupparekisteriotteen
  • Todistuksen eläkevakuutusmaksuista
  • Selvityksen sovellettavasta työehtosopimuksesta
  • Selvitys yrityksen merkitsemisestä ennakkoperintä-, työnantaja- sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin
  • Tapaturmavakuutustodistuksen

Mene sivustolle www.tilaajavastuu.fi ja kirjaudu sisään Raportit –palveluun. Palvelusta voit hakea maksuttomat Luotettava Kumppani –raportit. Palvelu vaatii rekisteröitymisen ja se on ilmaista. Raportit-palvelu on avoinna arkisin klo 8:00-19:00 (kaupparekisterin aukioloaikoina).