Tuotekategoria: Virtausmittaus

Nesteiden, kaasujen ja kiintoaineiden virtauksen mittaukseen sekä tukosten havainnointiin Sintrol tarjoaa laajan valikoiman mittauslaitteita, joita käyttämällä voidaan varmistaa prosessin keskeytyksetön toiminta. Tähän jokainen prosessiteollisuuden toimija pyrkii.

Mittalaippa

Mittalaippa on yksinkertainen, luotettava, edullinen ja erittäin tarkka mittalaite, jolla on pitkä käyttöikä. Mittalaippaa käytetään prosessiteollisuuden kaasujen, nesteiden ja höyryn mittaukseen pienillä virtausnopeuksilla.

Venturisuutin

Venturisuutin on yleisesti käytetty ja tarkka ISO-5167 mukainen mittalaite, jota on saatavana käyttökohteesta riippuen erityyppisellä rakenteella.

ISA-1932 Suutin

ISA-1932 Suutin on yleisesti käytetty ja tarkka ISO-5167 mukainen mittalaite ja sitä valmistetaan käyttökohteesta riippuen erityyppisillä rakenteilla.

Venturiputki

Venturiputki on yksinkertainen ja tarkka virtausmittari joka soveltuu hyvin monille nesteille ja kaasuille erityyppisissä teollisuuden prosesseissa. Ne soveltuvat erityisen hyvin suurille virtausnopeuksille ja korkeaviskositeettisille aineille.

Kompakti mittalaippa

Tällä teknisellä ratkaisulla on sekä ISO-5167 mittauksille tyypilliset ominaisuudet kuten alhainen hankintahinta ja huoltokustannukset, että merkittävästi aikaisempaa pienemmät asennuskustannukset.