Tuotekategoria: Pölymittarit

Pölynmittaus on toimiala, jonka tarve lisääntyy jatkuvasti kiristyvien ympäristönormien vuoksi. Sintrol on teollisen pölynmittauksen edelläkävijä. Meillä on jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemus pölymittareiden kehittämisestä, valmistamisesta ja myynnistä sekä kotimaassa, että kansainvälisesti. Pölymittareissamme yhdistyvät pitkän linjan oma tuotekehitys sekä laaja teollisen asiakaskunnan tuntemus. Siksi pystymme kehittämään ja tarjoamaan luotettavia ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioivia ratkaisuja eri teollisuuden aloille.

S304 Päästömittari

S304 päästömittari on tarkoitettu sovelluksiin, joissa pölymittaus pitää kalibroida tarkasti mg/m3:ksi ja hälytysrajat tulee asettaa tarkasti pitoisuuden mukaan.

Durag pölymittaukset

Duragin pölymittaukset perutuvat opasiteettiin, sirontaan ja betasäteilyyn. Laaja valikoima antaa mahdollisuuden käyttää kuhunkin sovellukseen sopivinta vaihtoehtoa.

SM 200 pölymittaus

Laiteella voidaan tehdä sekä näytteenotto myöhempää analysointia varten että jatkuvatoiminen 8 - 24h keskiarvomittaus sekä laserdiffraktioon perustuva online mittaus