Kattila

Sintrol tarjoaa kattavia mittausratkaisuja soodakattilan prosessin hallintaan. Haastavien prosessihankkeiden vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen ansiosta voimme taata juuri teille parhaiten sopivan ratkaisun.

Voimme tarjota kokonaispaketin tai osan seuraavista ratkaisuista:

Kattila

1
1
Tulipesäkamerat
Vulcan tulipesäkamerat
Tulipesäkameran avulla saadaan reaaliaikainen kuva palamisprosessista, mikä mahdollistaa palamisprosessin seurannan ja palamiseen liittyvien ongelmien selvittämisen visuaalisesti että automaattisesti. Lue lisää tulipesäkameroista.
2
2

AGAM akustinen pyrometri

AGAM on tehokas akustinen pyrometri joka on tarkoitettu sooda- ja voimakattiloiden valvontaan, ohjaukseen ja polton optimointiin.

  • Todellinen kaasun lämpötila – ilman säteilyvirheitä
  • 2D -lämpötilan jakautuminen korkearesoluutioisena kuvana
  • Havaitse vuodot akustisesti.
  •  Luo hälytyksiä ja historiatrendejä.
    Lue lisää akustisesta pyrometristä.
3
3

Infrapunapyrometrit

infrapunapyrometrit

Infrapunapyrometri mittaat kattilan sisäistä lämpötilaa savukaasun ja muiden hiukkasten infrapunasäteilyn perusteella. Kattilakäyttöön tarkoitetut pyrometrit ovat kestäviä ja suunniteltu jatkuvaan lämpötilan valvontaan haastavissa teollisuusympäristöissä.

4
4

Liekkivahdit

Liekkivahti

Liekkivahti varmistaa, että liekki palaa. Jos liekkiä ei havaita, polttoaineen syöttö katkaistaan, koska sytytys voi aiheuttaa räjähdysvaaran. Liekikivahti on tärkeä kattilan turvalaite, kokemuksemme ja luotettavien laitteidemme avulla voidaan varmistaa turvallinen syttyminen ja palaminen. Lue lisää liekkivahdeista.

5
5

Sytyttimet

Sytyttimet

Sytyttimen tehtävänä on varmistaa polttimen polttoaineen turvallinen ja luotettava sytytys. Valitsemalla oikean tyyppisen sytyttimen voidaan merkittävästi parantaa palamiskaasun sytytysvarmuutta, kattilan turvallisuutta ja tuotantotehokkuutta. Jatkuvatoimiset sytyttimet toimivat ns. esipolttimena. Sytyttimet ovat tyypillisesti kiinteä osa kaasupoltinta. Lue lisää sytyttimistä.

6
6

Syttyvien ja myrkyllisten kaasujen hälyttimet