Valmistaja: Durag

DURAG on saksalainen yritys, joka on erikoistunut polttotekniikkaan ja päästömittauksiin. Durag vakiinnuttanut asemansa johtavana kehittyneiden teknologioiden ja palveluiden valmistajana polttotekniikan ja päästömittausten alalla.

Durag on keskittynyt erityisesti innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen teollisissa polttoprosesseissa. Tuotteet ja palvelut on suunniteltu energiatehokkuuden optimointiin, ympäristömääräysten noudattamiseen sekä operatiivisen turvallisuuden parantamiseen eri teollisuudenaloilla.

DURAG tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten polttosäätöjärjestelmiä, liekkivahteja, sytyttimiä sekä erilaisia instrumentteja päästöjen mittaamiseen ja analysointiin. Näitä ratkaisuja käytetään sovelluksissa, kuten voimalaitoksissa, jalostamoissa, kemian tehtaissa, jätteenpolttolaitoksissa ja muissa teollisuuden prosessilaitoksissa.

Durag groupiin kuuluvat Smitsvonk sekä Hegwein.

Durag pölymittaukset

Duragin pölymittaukset perutuvat opasiteettiin, sirontaan ja betasäteilyyn. Laaja valikoima antaa mahdollisuuden käyttää kuhunkin sovellukseen sopivinta vaihtoehtoa.