Valmistaja: PMC

PMC

VL 2000 lähetin

Versaline VL 2000 on upotettava, erityisesti jätevesien ja pumppausasemien paine- ja pinnanmittaussovelluksiin suunniteltu lähetin.
PMC

VL 3000 lähetin

Versaline VL 3000 on upotettava, erityisesti pohja- , jäte- ja meriveden paine, syvyys- ja pinnanmittaussovelluksiin suunniteltu lähetin.
PMC

VL4000 lähetin

Versaline VL 4000 on upotettava, erityisesti pohja- , jäte- ja meriveden paine-, syvyys- ja pinnanmittaussovelluksiin suunniteltu lähetin.
PMC

PT/EL CV painelähetin

PT/EL CV- sarjan sähköiset painelähettimet soveltuvat erityisesti paineen- ja pinnanmittaussovelluksiin joissa mittalaitteen tukkeutuminen voi olla ongelmana.
PMC

MIN PT/EL CV painelähetin

MIN PT/EL CV on pienikokoinen sähköinen painelähetin. Rakenteensa ansiosta painelähetin asettuu 2″ ja sitä suurempien putkien seinämän tasalle, joten se ei häiritse virtausta eikä kerää likaa.
PMC

SMT PT/EL CV painelähetin

SMT PT/EL CV- sarjan älykkäät sähköiset painelähettimet yhdistävät lämpötilakompensoinnilla varustetun kapasitiivisen painemittauksen sekä HART- yhteensopivan elektroniikan.
PMC

SMT PT/EL TH painelähetin

SMT PT/EL TH- sarjan paikallisnäytöllä varustetut älykkäät sähköiset painelähettimet yhdistävät lämpötilakompensoinnilla varustetun kapasitiivisen painemittauksen sekä HART- yhteensopivan elektroniikan.
PMC

PT/EL TH painelähetin

PT/EL TH- sarjan kytkentäkotelolla varustetut sähköiset painelähettimet soveltuvat erityisesti paineen- ja pinnanmittaussovelluksiin joissa mittalaitteen tukkeutuminen voi olla ongelmana.