Valmistaja: Sintrol

Tulipesäkamerat

Sintrol tarjoaa tulipesäkameroita vaativiin kohteisiin. Ratkaisut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan kohteeseen sopivaksi. Lue lisää.

Mittalaippa

Mittalaippa on yksinkertainen, luotettava, edullinen ja erittäin tarkka mittalaite, jolla on pitkä käyttöikä. Mittalaippaa käytetään prosessiteollisuuden kaasujen, nesteiden ja höyryn mittaukseen pienillä virtausnopeuksilla.

Venturisuutin

Venturisuutin on yleisesti käytetty ja tarkka ISO-5167 mukainen mittalaite, jota on saatavana käyttökohteesta riippuen erityyppisellä rakenteella.

ISA-1932 Suutin

ISA-1932 Suutin on yleisesti käytetty ja tarkka ISO-5167 mukainen mittalaite ja sitä valmistetaan käyttökohteesta riippuen erityyppisillä rakenteilla.

Venturiputki

Venturiputki on yksinkertainen ja tarkka virtausmittari joka soveltuu hyvin monille nesteille ja kaasuille erityyppisissä teollisuuden prosesseissa. Ne soveltuvat erityisen hyvin suurille virtausnopeuksille ja korkeaviskositeettisille aineille.

Kompakti mittalaippa

Tällä teknisellä ratkaisulla on sekä ISO-5167 mittauksille tyypilliset ominaisuudet kuten alhainen hankintahinta ja huoltokustannukset, että merkittävästi aikaisempaa pienemmät asennuskustannukset.

S304 Päästömittari

S304 päästömittari on tarkoitettu sovelluksiin, joissa pölymittaus pitää kalibroida tarkasti mg/m3:ksi ja hälytysrajat tulee asettaa tarkasti pitoisuuden mukaan.