Juomateollisuuden analysointi
Panimoissa ja virvoitusjuomatehtaissa tuotteen laatu, säilyvyys ja maku ovat kriittisiä ominaisuuksia, jotka edellyttävät tarkkaa analysointia ja valvontaa prosessin eri vaiheissa. Pentair Haffmansin mittalaitteet- ja laadunvalvontatyökalut varmistavat onnistumisen raaka-aineista aina valmiin tuotteen pakkaamiseen saakka. Sintrol toimittaa Pentair Haffmansin laadukkaat ratkaisut, jotka perustuvat juomateollisuuden tyypillisiin haasteisiin ja laatustandardeihin.
Liuennut hiilidioksidi ja happi
Hiilidioksidi ja happi vaikuttavat olennaisesti tuotteen makuun, vaahtoavuuteen ja säilyvyyteen. Pitoisuuksien tarkka mittaus ja hallinta on välttämätöntä koko tuotantoketjun ajan.
Kannettavat hiiilidioksidin ja hapen mittarit
Pentair Haffmans
OXY-2GO kannettava O₂-mittari
Kompakti ja helppokäyttöinen optinen liuenneen hapen mittari pienpanimoiden laadunvalvontaan pakkaus- ja prosessivaiheissa.
Pentair Haffmans
o-DGM kannettava O₂-mittari
Kestävä ja tarkka happimittari erityisesti oluiden ja muiden hapelle herkempien juomien mittaukseen.
Pentair Haffmans
i-DGM kannettava CO₂-mittari
Kannettava analysaattori liuenneen hiilidioksidin tarkkaan mittaukseen tuotantolinjan eri vaiheissa.
Pentair Haffmans
GMT 2.0 digitaalinen CO₂-mittari
Kompakti ja helppokäyttöinen liuenneen hiilidioksidin mittalaite tarjoaa pienpanimoille ja juomatehtaille paineeseen ja lämpötilaan perustuvan kannettavan ratkaisun CO₂:n mittaamiseen tuotteesta.
Pentair Haffmans
c-DGM kannettava CO₂O₂ -mittari (Demolaite saatavilla)
Monipuolinen ratkaisu hiilidioksidi- ja happipitoisuuden samanaikaiseen mittaukseen valmistuksen eri vaiheissa. Mittaa paitsi tuotteeseen liuenneen hapen ja hiilidioksidin, myös O2-pitoisuuden ilmatilasta, CO2 kaasun puhtauden sekä kokonaishappimäärän juomapakkauksessa.
Inline-mittarit jatkuvatoimiseen prosessin seurantaan
In-line-mittausjärjestelmä on integroitu suoraan tuotantolinjaan, jolloin ne mittaavat kriittisiä prosessiparametreja reaaliaikaisesti ilman erillistä näytteenottoa.
Pentair Haffmans
AuCoMet-i in-line CO₂ -mittari
Jatkuvatoiminen inline-analysaattori CO₂-pitoisuuden reaaliaikaiseen seurantaan prosessissa. AuCoMet-i mittalaite voidaan täydentää O₂-.kennolla.
Pentair Haffmans
OGM in-line O₂ -mittari
Jatkuvatoimiseen- O₂-valvontaan kriittisissä prosessipisteissä, perustuen optiseen mittaustekniikkaan.
Laboratorio ja at-line mittarit
Pentair Haffmans
TPO Inpack O₂- mittalaite
Juomapakkauksen kokonaishappitason määritykseen. Laite lävistää juomapakkauksen ja mittaa erikseen ilmatilan hapen sekä liuenneen hapen määrän, joka mahdollistaa pullotusprosessin laaduntarkkailun. Kokonaispakkaushapen mittaus tapahtuu automaattisesti, ja laite mahdollistaa jopa 100 eri tuotetyypin tai pakkauksen ohjelmoinnin ja helpon valinnan. Soveltuu yleisimpiin pullo- ja tölkkikokoihin.
Pentair Haffmans
c-TPO Inpack O₂ & CO₂ -mittalaite
Kaikki arvot yhdellä mittauksella: ylätilan happi (HSO), liuennut happi (DO), kokonaispakkaushappi (TPO) ja hiilidioksidi (CO₂).
Pentair Haffmans
c-TPO Selective O₂ & CO₂ -mittalaite
Optimaalinen pakkausanalyysaattori panimoille, jotka käyttävät typen avulla tapahtuvaa täyttöä CO₂:n sijaan tai injektoivat typpeä olueen pakkaamisen yhteydessä.
Pentair Haffmans
ICC Inpack CO₂ -mittari
Käyttäjäystävällinen, paristokäyttöinen Inpack 2000 CO₂ -mittari, tyyppi ICC, mahdollistaa hiilidioksidipitoisuuden nopean ja toistettavan määrityksen Henryn lain perusteella.
Pentair Haffmans
ICD Inpack CO₂ -mittari
ICD Inpack CO₂ mittari on käyttäjäystävällinen laite, joka mahdollistaa tasapainopainsen luotettavan ja nopean mittauksen juomapakkauksessa.
Pentair Haffmans
IAM Inpack ilmamittari
Juomapakkauksen ilmatilavuuden määrittämiseen – yhdessä ICC Inpack CO₂-laskurin tai ICD Inpack CO₂-mittarin kanssa. Mittaus perustuu hiilidioksidin (CO₂) absorptioon emäksisessä liuoksessa.
Juoman sameuden mittaus
Sameus voi olla juomassa, erityisesti oluessa, toivottu ominaisuus, mutta se voi viitata myös epäpuhtauksiin. Sameusmittauksella voidaan seurata esimerkiksi suodatusprosessin laatua.
Pentair Haffmans
Vos Rota 2.0 sameusmittari laboratorioon
Helppokäyttöinen ja luotettava laite sameuden mittaamiseen tuotannon aikana sekä täytön jälkeen.
Pentair Haffmans
OptHaze-i In-line sameusmittari
Prosessiputkeen asennettava mittari, joka mahdollistaa jatkuvan ja automaattisen sameusvalvonnan tuotannossa.
Hiilidioksidin annostelu, sekoitus ja talteenotto
Kysy lisää asiantuntijoiltamme
Mittalaitteiden avulla hallitaan hiilihapotuksen tarkkuutta, mikä vaikuttaa juoman suutuntumaan, säilyvyyteen ja hiilihappopitoisuuteen. Annostelujärjestelmät säätelevät CO₂:n tarkkaa syöttöä. Talteenotto mahdollistaa panimoille omavaraisuuden hiilidioksidin suhteen.
Pentair Haffmans
CCR Hiilidioksidin annostelujärjestelmä
Automaattinen CO₂:n syöttöjärjestelmä, joka takaa tasaisen hiilihapotuksen. Skid-moduulina toimitettava Järjestelmä koostuu testatuista komponenteista ja sisältää kaikki tarvittavat putkistot, sähköistykset ja ohjausjärjestelmät. Hygieeninen, täysin automatisoitu ja toimintavarma rakenne takaa helppokäyttöisyyden, vähäisen huoltotarpeen ja pitkän käyttöiän.
Pentair Haffmans
CBR Hiilidioksidin annostelu- ja sekoitusjärjestelmä
Hiilihapotus- ja sekoitusjärjestelmä yhdistää tarkan sekoituksen ja hiilihapotuksen hallinnan yhteen skid-moduuliin. Järjestelmä mahdollistaa vierrepitoisen oluen tuotannon optimoinnin niin määrän kuin laadunkin osalta. Ilmastetun veden annostelu perustuu joko alkuperäisvierteen ominaispainon tai alkoholipitoisuuden mittaukseen, ja hiilidioksidin annostelu CO₂-mittaukseen. Lisäksi laitteeseen on saatavilla yhdistetty CO₂-/O₂-mittausvaihtoehto.
Pentair Haffmans
CRU Hiilidioksidin talteenottoyksikkö
Luotettava hiilidioksidin talteenottojärjestelmä, joka soveltuu monenlaisiin panimotarpeisiin tuotantomäärien vaihdellessa 300 000:sta yli 5 000 000 hehtolitraan vuodessa.
Vaahdonhallinta ja vaahdon laatu
Vaahto on oluen ja joidenkin virvoitusjuomien olennainen osa. Se vaikuttaa kuluttajakokemukseen, visuaaliseen ilmeeseen ja tuotteen laadun mielikuvaan.
Pentair Haffmans
NIBEM TPH Vaahdonpysyvyysmittari
Vaahdon kestoa mittaava laite, joka kompensoi tuloksia ympäristöolosuhteiden mukaan. Testauslaite mittaa vaahdon laskeutumisaikaa 30 mm:n matkalta.
Näytteenotto ja muu laaduntarkkailu
Laatu varmistetaan myös tuotannon viimeisissä vaiheissa – pakkauksessa ja pullotuksessa. Ilman jääminen pakkaukseen tai epäpuhtaudet voivat heikentää tuotteen säilyvyyttä.
Pentair Haffmans
ISD 2.0 näytteenottolaite
Tarkka ja hygieeninen näytteenottolaite eri pakkaustyypeille ilman kontaminaatioriskiä. Hyödyllinen lisälaite esimerkiksi kannettavien O2 ja CO2 – mittareiden kanssa.
Pentair Haffmans
KEG 2.0 tynnyrimonitori
Tynnyrien pesuprosessin seurantalaitteisto, joka mittaa puhdistuksen onnistumista ja auttaa välttämään kontaminaatiota tynnyreissä.
Pentair Haffmans
RPU Pastörointimonitori
Tunnelipastörointilaitteiston suorituskyvyn mittaamiseen. Mittaus perustuu tuotteen lämpötilaan astian sisällä pastöroinnin aikana ja pastörointiyksiköiden (PU) laskentaan.
Kysy lisää asiantuntijoiltamme