Herkästi reagoiva Panther-kaasuvuodonilmaisin ION Scienselta

ION Science on lanseerannut uuden Panther-kaasuvuodonilmaisimen, jossa on monia uusia ominaisuuksia ja joka on kaksi kertaa herkempi kuin edeltäjänsä GasCheck G. 

Ensimmäinen “GasCheck” lanseerattiin vuonna 1990, ja se tarjosi teollisuuskäyttäjille mahdollisuuden havaita vedyn ja heliumin kaltaisten kaasujen vuotoja. Myöhemmin kehitettiin kehittyneempiä versioita, joissa oli uusia ominaisuuksia, kuten ylimittaussuojaus ja äänihälytykset. Uusi Panther PRO edustaa uutta teknologiaa, joka pystyy havaitsemaan erittäin nopeasti erilaisia kaasuja – kuten helium, vety, ammoniakki ja kylmäaineet. 

Panther PRO:n avulla käyttäjät voivat nollata laitteen ympäröivässä ilmassa, ja se antaa visuaalisen, äänimerkin ja värinähälytyksen, kun vuotoja havaitaan. LCD-näyttö ja sisäänrakennettu kaasutaulukko mahdollistavat pitoisuuksien ja vuotonopeuksien mittaamisen useissa käyttäjän valitsemissa yksiköissä. Kaikki mittaukset voidaan tallentaa ja ladata Bluetooth- tai USB-yhteyden kautta. Pantherissa on myös integroitu taskulamppu ja joustava anturi, jotka auttavat hämärässä ja ahtaissa tiloissa työskenneltäessä. 

Pantherista on saatavissa myös edullisempi perusmalli. Tässä laitteessa on lähes samat ominaisuudet kuin PRO-versiossa, mutta se ei sisällä tiedonkeruu- ja Bluetooth-ominaisuuksia. 

Panther ja Panther PRO on suunniteltu vaativiin sovelluksiin ja haastaviin ympäristöihin, ja niiden akunkesto on jopa 19 tuntia. 

ION Sciencen tuotepäällikkö Peter Barratt summaa: “Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus erilaisista asiakkaista laadunvalvonnassa, laboratorioissa, puhdastiloissa, lääketieteessä, teollisuudessa ja tutkimuksessa, joten meillä on hyvin selkeä käsitys siitä, millaisia ominaisuuksia ammattikäyttöön suunnitellulta kaasuvuotojen havaitsemislaitteelta vaaditaan. Siksi olemme varmoja, että asiakkaat tulevat olemaan tyytyväisiä Pantherin nykyaikaiseen muotoiluun, ominaisuuksiin ja suorituskykyyn.”