Jan-Erik Sandelin aloittaa Sintrolin uutena toimitusjohtajana lokakuussa 2022

Sintrol Oy saa uudeksi toimitusjohtajakseen diplomi-insinööri Jan-Erik Sandelinin. Hän aloittaa tehtävässään 17.10.2022. Nykyinen toimitusjohtaja Karl Ehrström jatkaa Sintrolissa hallituksen puheenjohtajana.

Sandelin on toiminut vuodesta 2012 Parker Hannifin Oy:n Pohjoismaiden myyntijohtajana ja tätä ennen Olaer Oy:n toimitusjohtajana sekä Hydacin kansainvälisenä avainasiakaspäällikkönä. Hänellä on erittäin laaja kokemus kansainvälisten yritysten myynti- ja johtotehtävistä.

”Olen vakuuttunut siitä, että Jan-Erik tuo rautaista osaamista ja kokemusta Sintroliin ja että uusi kasvun ja kukoistamisen aika alkaa Jan-Erikin johdolla,” Karl Ehrström sanoo.

”Sintrol on erittäin mielenkiintoisella alalla toimiva yritys. Odotan suurella innolla, että pääsen yhteistyössä Sintrolin henkilöstön kanssa vahvistamaan ja kehittämään yrityksen toimintaa,” Sandelin sanoo.

Jan-Erik saa johdettavakseen hyvässä kasvussa ja hyvässä taloudellisessa asemassa olevan yrityksen. Toivotamme Jan-Erikin lämpimästi tervetulleeksi kehittämään ja vahvistamaan Sintrolia globaalissa murrostilanteessa.

Lisätiedot:

Karl Ehrström, Toimitusjohtaja Sintrol Oy, puh. 040 521 6262
Jan-Erik Sandelin, Myyntijohtaja, puh. 050 436 5567