Magnetrol Ametekin pinnan- ja virtausmittauslaitteet osaksi Sintrolin ratkaisuvalikoimaa

”Magnetrol Ametekin pinnanmittauslaitteet ovat tärkeä lisä kattilakokonaisuuteemme ja erityisesti lieriön pinnanmittaussovelluksiin, mihin Sintrolilla on tähän asti ollut tarjota vain paine-ero mittauksia”, toteaa Prosessi- ja automaatioryhmän päällikkö Sami Lehtonen. 

Luotettava lieriön pinnamittaus on yksi kriittisimmistä mittauksista kattilassa ja välttämätön turvallisen toiminnan varmistamiseksi.

Pinnanmittauksen lisäksi Sintrol on mahdollisesti jopa Suomen kokenein ISO-5167 mukaisten korkeapaine virtausmittausten toimittaja mahdollistaen näin myös syöttöveden ja tuorehöyryn määrän samanaikaisen mittauksen lieriön pinnamittauksen rinnalla.

Magnetrol on ollut maailman johtava pinnan- ja virtausmittauslaitteiden valmistaja yli 85 vuoden ajan. Yritys valmistaa innovatiivisia tuotteita monenlaisiin teollisiin prosessisovelluksiin mukaan lukien ensimmäinen magneettinen kelluntataso kattilan ohjaukseen vuonna 1932, ja se on edelleen yksi edistyneimpiä mittaus- ja ohjausratkaisujen toimittajia useille eri teollisuudenaloille. Magnetrol siirtyi Ametekin omistukseen 2021.

Lisätietoja: