Sintrol Minebea Intec:n yhteistyökumppanina

Teollisuuspunnitustuotteita tarjoava edustuksemme Sartorius Intec on käynyt läpi mittavan yritysilmeen muutoksen ja tarjoaa nyt palveluitaan Minebea Intec:n alaisuudessa. Kuulumme Minebea Intec Partnership -ohjelmaan ja käytämme oheista logoa viestinnässämme.

Minebea Intec:n alaisuudessa tuotteiden ja palveluiden saksalainen laadukkuus sekä asiantuntemus teollisuuspunnituksen ja tuotetestauksen alalla säilyvät. Laaja valikoima innovatiivisia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita säilyy ennallaan tuotanto- ja pakkauslinjojen turvallisuuden, luotettavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi: tasovaa’at, tarkastusvaa’at sekä punnitustuotteet prosessisäiliöihin ja siiloihin.

Minebea Intec:n uuteen yritysilmeeseen liittyy läheisesti useita parannuksia – mittavat investoinnit tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä myynnin ja huollon laajentamiseen, Partnership-ohjelman kehittäminen, sekä juuri uusittu responsiivinen verkkosivusto ja Minebea Intec -tuotekirjallisuus. Nämä parannukset osoittavat sitoutuneisuutta korkealuokkaiseen toimintaan kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla, mikä myös näkyy yrityksen tunnuslauseessa ‘The true measure’.

Vieraile uudella sivustolla tutustuaksesi uusittuun yritysilmeeseen: www.minebea-intec.com