Sintrol osallistuu Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumaan Ouluhallissa 22.-23.5.2024

Sintrol on mukana Pohjoisen Teollisuus -suurtapahtumassa, joka järjestetään 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa. Tule tapaamaan meitä osastolle 664!

Pohjoinen Teollisuus on pohjoisen suurin teollisuustapahtuma, joka on suunnattu erityisesti pohjoisen Suomen teollisuuden asiantuntijoille ja päättäjille. Tapahtuma tarjoaa kävijöilleen laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa.

Tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, kuten energia, vetytalous ja cleantech, LUMI-supertietokone, kyberturvallisuus, kestävä kehitys, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kaivosteollisuus, kiertotalous, kunnossapito ja huoltovarmuus. Edellisellä kerralla messuilla vieraili yli 3350 teollisuuden asiantuntijaa ja päättäjää, ja näytteilleasettajia oli yli 330 yrityksestä/organisaatiosta. Tänäkin vuonna odotamme innolla vilkasta tapahtumaa, sillä messupaikat ovat loppuunmyyty ja paikalla on 350 yritystä näytteilleasettajana.

Tervetuloa tutustumaan Sintrolin ratkaisuihin ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa teollisuuden tarpeista ja haasteista.

Nähdään osastollamme 664!