Sintrolin NDT-tuoteportfolio esillä Konepaja ja Nordic Welding Expossa!

Konepaja ja Nordic Welding Expo ovat jo nurkan takana. Sintrol esittelee messuilla kattavan valikoiman ainetta rikkomattoman testauksen (NDT) tuotteita ja ratkaisuja osastolla A1150! Messuilla mukana ovat asiantuntijamme Eero Laine ja Tiina Suumäki.

Messut järjestetään 19.-21.3.2024 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Esillä olevat kumppanimme:

🌟 Evident Industrial (ent. Olympus)

Evident Industrial tuo markkinoille huippuluokan NDT-tuotteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat vaativiin teollisuuden tarpeisiin. Tule tutustumaan uusimpiin Evidentin innovaatioihin!

Esillä myös uusin tulokas – IPLEX TX II -videoendoskooppi. Tule kokemaan sen innovatiiviset ominaisuudet ja näe, miten se voi parantaa tarkastusprosessejasi. Tutustu IPLEX TX II -laitteeseen.

🌟 Carestream Non-Destructive Testing (NDT)

Carestream NDT on johtava digitaalisten kuvantamisjärjestelmien ja ratkaisujen tarjoaja rikkomattomalle testaukselle. Tutustu heidän kehittyneisiin teknologioihinsa ja ratkaisuihinsa osastollamme.

🌟 Labino AB

Labino AB on innovatiivinen ultraviolettitarkastusvalojen valmistaja. Labino tarjoaa mittauslaitteita ja muita valonlähteitä erilaisiin sovelluksiin, kuten rikkomaton testaus, vuotojen havaitseminen, puhdastilat, taiteen restaurointi ja paljon muuta.

🌟 Comet X-ray

Comet X-ray on johtava teollisten röntgenlähteiden ja niihin liittyvien komponenttien toimittaja NDT-alalla. Tutustu heidän innovatiivisiin ratkaisuihinsa ja teolliseen röntgentekniikkaan.

🌟 Magnaflux

Magnaflux on erikoistunut tunkeuma-aine- ja magneettijauhetarkastukseen. Osastollamme voit saada asiantuntevia neuvoja ja tutustua heidän tuotteisiinsa.

Tervetuloa osastollemme!