Teledyne Gas and Flame Spyglass IR3 H2 (V) -liekinilmaisin vetytulipalojen nopeaan havaitsemiseen

Teledyne Gas and Flame on tuonut markkinoille innovatiivisen tuotteen, SpyglassTM IR3 H2 (V) -liekinilmaisimen, joka mahdollistaa vetytulipalojen luotettavan havaitsemisen. Tämä uusi liekinilmaisin on suunniteltu erityisesti puhtaiden palavien polttoaineiden, kuten vety ja alkoholi, turvalliseen havaitsemiseen.

Erityinen piirre, josta SpyglassTM IR3 H2 (V) -ilmaisin erottuu, on sen kyky havaita lähes näkymättömät vetytulipalot. Toisin kuin perinteiset palamisprosessit, joissa liekki on selvästi nähtävissä, vetytulipalot voivat olla äärimmäisen vaikeasti havaittavissa ihmisen silmälle, etenkin päivänvalossa. SpyglassTM IR3 H2 (V) -liekinilmaisin hyödyntää infrapunateknologiaa, jonka avulla nämä puhtaat palavat polttoaineet tulevat selvästi näkyviin videokuvassa.

SpyglassTM IR3 H2 (V) -liekinilmaisin tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä tehokkaan työkalun palonhavaitsemisessa ja -tutkimuksessa. Laite tarjoaa nopean ja luotettavan havaitsemisen sekä videovahvistuksen ja tallennuksen mahdollisuuden. Sen avulla on mahdollista etävalvoa vaarallisia tilanteita ja tallentaa videoita, jotka voivat auttaa jälkikäteisessä arvioinnissa tulipalon syttymisen syistä ja etenemisestä sekä sammutusjärjestelmien suorituksesta.

SpyglassTM IR3 H2 (V) -liekinilmaisin on suunniteltu erityisesti teollisuudenalalle, jossa käytetään vetyä ja muita puhtaita palavia polttoaineita. Se soveltuu esimerkiksi vetyvoimalaitoksiin, vetytankkausasemiin, teollisuuslaitoksiin ja laboratorioihin, joissa on tarve havaita vetytulipaloja varhaisessa vaiheessa.

Tämä uusi liekinilmaisin tarjoaa tehokkaan ja luotettavan ratkaisun vetytulipalojen havaitsemiseen. Sen avulla voidaan varmistaa turvallisuus ja suojella ihmisiä ja omaisuutta potentiaalisilta riskeiltä, joita puhtaiden polttoaineiden käyttöön liittyy.