Timo Hakala eläkkeelle

Sintrolin pitkäaikainen tuotepäällikkö Timo Hakala jää hyvin ansaitulle eläkkeelle 31.1.2022.

Timo oli kuudes palkattu henkilö Sintrolissa, hänen aloittaessaan työt lokakuussa vuonna 1995. Sintrolin liikevaihto oli tuolloin 1 M€. Timon aikana yhtiö on muuttunut laitetoimittajasta projektoivaksi järjestelmätoimittajaksi liikevaihdon ollessa 15 M€.

Timon mieleen jää viimeisin ja samalla uran suurin kauppa tunnetun suomalaisen kemianteollisuusyrityksen kanssa Safety-konseptin mukaisesta prosessinsuojausjärjestelmästä.

Eläkepäiville ei ole tarkkaa suunnitelmaa, mutta ahkerasti golfia harrastava Timon aika vierähtää varmasti ainakin osittain golfviheriöllä.

Timon esimies, Analysaattorit ja Safety-ryhmän päällikkö, Mikko Londen haluaa muistaa Timoa muutamalla lauseella:

“Timo kyllä varmasti on oman osuutensa tehnyt Sintrolilla, tästä ei voi olla epäselvyyttä. Voi olla, että puhelin on kasvanut korvaan kiinni, mutta eiköhän se siitä hiljalleen irtoa, kun ansaitut eläkepäivät koittavat.

Timo on mielestäni hyvin avarakatseisesti katsonut ja hoitanut asioita, yksityiskohtia jos tarve on vaatinut ja isompien kokonaisuuksien kautta, kun se on ollut tarpeen. Eteenpäin aina katsoen, päämäärää kohti. Uudet haasteet eivät pelottaneet ja liikkeelle lähtöön ei todellakaan ole tarvinnut kehoittaa.

Kunnioitan ja arvostan Timoa työkaverina ja hänen aikaansaannoksiansa, jotka jatkoivat kasvamistaan aina tähän eläkkeelle jäämisen kynnykselle saakka.

Sain olla Timon kanssa työkaverina 17 vuotta, josta viimeiset 6 vuotta hyvinkin tiiviissä yhteistyössä. Parhaamme mukaan jatkamme muutama vuosi sitten tehdyllä suunnitelmalla Timon siirtyessä ansaitulle eläkkeelle.

Hattu päästä ja kiitos!

Me kaikki Sintrolilla haluamme kiittää Timoa hienosti tehdystä työstä ja toivottaa leppoisia eläkepäiviä!

Timon seuraajana Safety-konseptin osalta jatkaa Niko Toropainen sekä muut vastuualueet siirtyvät Keijo Lindstedtille.

Timo kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita menneistä vuosista!

Jatkossa Timon asiakkaita palvelevat: