Uusi IPLEX™ TX II -videoendoskooppi tarjoaa entistä tehokkaampaa tarkastusta ahtaisiin tiloihin

Evident on tuonut markkinoille uuden IPLEX™ TX II -videoendoskoopin, joka on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen tarkastukseen ahtaisiin tiloihin. Tämä äärimmäisen ohut endoskooppi tarjoaa käyttäjälle monipuolisia mahdollisuuksia nopeaan ja tarkkaan tarkastukseen, ja sen ominaisuudet tekevät siitä välttämättömän työkalun valukappaleiden, muottien ja muiden pienten osien tarkastuksessa.

Avainominaisuudet:

  1. Kaksi katseluosaa: IPLEX™ TX II on saatavana 2,2 mm halkaisijan taipuisalla katseluosalla tai 1,8 mm jäykällä katseluosalla, mikä mahdollistaa laajan näkökentän ja helpon pääsyn ahtaisiin tiloihin.
  2. Parannettu kuvanlaatu: Korkean pikselimäärän CMOS-kenno tuottaa erinomaista kuvanlaatua. Kirkas LED-valaistus mahdollistaa selkeän näkymän suurissa tiloissa, ja kuvan säätömenetelmät helpottavat näkemistä heijastavilla alueilla.
  3. Toistettavat RVI-tulokset: Nopeampi työntömahdollisuus ja laadukas kuvanlaatu tukevat päätöksentekoa. 120 asteen näkökenttä mahdollistaa laajan alueen havainnoinnin, nopeuttaen tarkastusprosessia.
  4. Vähemmän rasitusta: Erittäin kevyt jäykkä työosa vähentää käyttäjän rasitusta pitkillä tarkastuksilla. Pidennetty ote mahdollistaa tarkan hallinnan, ja kuvat voidaan näyttää tabletilla tai tietokoneella.
  5. Kestävyyttä ja joustavuutta: Joustavan työntöputken nivelosa parantaa yleistä kestävyyttä, ja metallipunos antaa lisäsuojaa. Valinnainen jäykkä tähystin mahdollistaa korkealaatuisten kuvien ottamisen ja pääsyn jopa 1,8 mm:n aukoista.

Sovellusalueet:

Uusi IPLEX™ TX II soveltuu erityisen hyvin valukappaleiden, muottien ja muiden pienten osien tarkastukseen, joissa ahtaat tilat vaativat erityistä tarkkuutta ja liikkumiskykyä.

Tämä innovatiivinen videoendoskooppi edustaa uutta standardia teollisuuden tarkastusratkaisuissa, tarjoten käyttäjilleen mahdollisuuden suorittaa nopeita ja tarkkoja tarkastuksia ahtaissa tiloissa. IPLEX™ TX II tehostaa päätöksentekoa ja tarjoaa luotettavia tuloksia vaativissa olosuhteissa.