Sintrolin laaja osaaminen esillä Pulp & Beyond -messuilla 10.-11.4.2024

Sintrol on mukana Pulp & Beyond -messuilla, joka esittelee uusimmat metsäpohjaisen biotalouden innovaatiot, tuotteet ja teknologiat. Sintrol esittelee laajan valikoiman innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja metsäteollisuuden tarpeisiin yhdessä prosessiteollisuudessa tunnettujen kumppaniensa Duragin, Opsiksen, Fluke Process Instrumentsin sekä Minimaxin kanssa.

Polton valvonta (Durag/Hegwein/Smitswonk):
Osasto A17

Sintrolin vankka kokemus ja osaaminen yhdistettynä Durag-konsernin laadukkaisiin palamisen hallinnan teknologioihin mahdollistavat tarkan ja tehokkaan polttoprosessin valvonnan. Polttimien turvallinen toiminta edistää energiatehokkuutta ja turvallisuutta prosessiteollisuudessa.

Lämpökuvantaminen (Fluke Process Instruments & Sintrol): Osasto B34

Fluke Process Instrumentsin lämpökuvantamisteknologian integrointi Sintrolin ratkaisuihin mahdollistaa tarkan lämpökartoituksen teollisuusprosessien eri vaiheissa. Yksi yleisimmistä ratkaisuista sellutehtaille on meesauunin pintalämpötilan seuranta tiilen tarkkuudella. Meesauunin pintalämpötilamittauksella voidaan valvoa tiilivuorauksen kuntoa ja suunnitella tarvittavat huoltotoimenpiteet ajoissa, mikä parantaa uunin toimintaa ja vähentää seisokkiaikaa. Myös meesan kerrostuminen uunin sisäpintaan havaitaan varhaisessa vaiheessa, jolloin voidaan ryhtyä ajoissa tarvittaviin toimiin. Infrapunapyrometrit soveltuvat esimerkiksi meesaunissa poltetun kalkin lämpötilamittaukseen ja kattiloissa savukaasujen lämpötilamittaukseen kosketuksettomasti.

Palosuojaus (Minimax): Osasto A19

Johtavan teollisuuden palosuojausalan yrityksen Minimaxin yli 120 vuoden kokemus paloriskien tunnistamisesta ja sammutuksesta täydennettynä Sintrolin innovatiivisella teknologiatarjonnalla ja paikallisella huolto-osaamisella mahdollistavat asiakkaillemme kattavat kokonaisratkaisut, joilla saavutetaan ennaltaehkäisevä suoja paloriskejä ja räjähdyksiä vastaan. Sintrol Safety – konseptin ratkaisut keskittyvät kohentamaan teollisuuslaitosten paloturvallisuutta, ja sen ilmaisu- ja sammutusratkaisut mahdollistavat tuotannon jatkumisen ilman keskeytyksiä.

Päästöjen valvonta (Opsis & Sintrol): Osasto B41

Opsiksen jatkuvatoimiset päästömittausjärjestelmät yhdessä Sintrolin pölymittareiden ja huoltopalveluiden kanssa tarjoavat keskeytyksettömän ja varmatoimisen ilmapäästöjen seurannan. Sintrol tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja päästöjen hallintaan ja ilmanlaadun seurantaan.

Sintrolin sitoutuminen asiantuntevaan palveluun, innovaatioon ja laatuun yhdistettynä vahvaan kumppaniverkostoon luo vankan perustan asiakkaille, jotka etsivät luotettavia ja edistyksellisiä ratkaisuja prosessiteollisuuden haasteisiin.

Aiemmin Pulp and Paperina tunnettu Pulp & Beyond on foorumi, joka kokoaa yhteen viimeisimmät innovaatiot ja keskeiset toimijat metsäpohjaisessa biotaloudessa. Tapahtuma toimii katalyyttinä uusille kohtaamisille, inspiraatiolle, verkostoitumiselle ja liiketoimintamahdollisuuksille, sekä tukee globaalien ja kestävien ratkaisujen, tuotteiden ja palveluiden markkinointia.

Tervetuloa osastoillemme Pulp and Beyond messuille! Yhdessä kumppaneidemme kanssa odotamme merkityksellisiä keskusteluja sekä uusien yhteyksien luomista.